Gør dette nu for at holde din placering skjult på Snapchats snapkort

  • Peter Holmes
  • 0
  • 866
  • 32
Reklame

En af Snapchats seneste funktioner, Snap Map, markedsføres som en god måde at holde trit med, hvad dine venner har op til, hvilket gør det nemt for dig at deltage i det sjovt. Det kan dog også være lidt af et privat mareridt, da det afslører din placering for dine Snapchat-kontakter.

Så hvad nu hvis du vil slå det fra?

Først og fremmest, for at få en bedre idé om, hvad Snap Map handler om, kan du tjekke denne video nedenfor:

Hvad videoen ikke siger, er, at hvis du aktiverer lokationstjenester på Snapchat, bare ved at åbne appen, vises din placering på kortet, så dine kontakter kan se. Selvom dette er en af ​​mange sikkerhedsmæssige problemer 8 tip til at holde din Snapchat sikker 8 tip til at holde din Snapchat sikker Folk i alle aldre bruger Snapchat til at sende ulovlige, selvdestruerende selfies. Privatlivsproblemerne er adskillige, så brug vores Snapchat-sikkerhed og tip til beskyttelse af personlige oplysninger til at shore op din konto og forblive i sikkerhed! på Snapchat er det bestemt en af ​​de mest alvorlige.

Funktionen vises, når du opdaterer din Snapchat-app. Hvis du ikke allerede har opdateret appen og ikke har aktiveret lokationstjenester, når du gør det, når du først prøver at åbne Snap Map (ved at klemme for at zoome ud på kamerasiden), vil det anmode om adgang til placering.

Hvis du allerede har givet adgang til placeringen, føres du til en trinvis gennemgang af funktionerne. Heldigvis kan du fravælge denne proces. Når Snapchat spørger dig, hvem der kan se din placering, du kan vælge imellem Kun mig, Mine venner, eller Vælg venner. Vælg for at slå funktionen til Kun mig som aktiveres Spøgelsestilstand, hvilket betyder, at din placering ikke vil blive delt på Snap Map.

Hvis du allerede har opdateret appen, og du ikke har valgt det, kan du gå tilbage til dine indstillinger for at slå funktionen fra:

  1. Gå til siden Snap Map ved at gå til din Kamera skærm og knip for at zoome ud. Dette skulle åbne kortet.
  2. Tryk på Indstillinger (gear) ikon og tænd for Spøgelsestilstand.

I modsætning til de fleste apps, hvor deaktivering af placeringstjenester på din konto forhindrer dig i at se andres placering, er det ikke tilfældet med Snapchat. Hvis dine venner ikke har aktiveret Ghost Mode, kan du stadig se deres placering på kortet, så det kan være værd at lade dem vide, at de deler deres placering online.

Den sikreste indsats er blot at slå alle placeringstjenester, der er knyttet til appen, fra, hvilket du kan gøre via telefonens indstillinger. Hvis du holder placeringstjenester aktiveret, har Snapchat kun adgang til din placering, når appen er åben. Hvis den er lukket, kan den ikke spore din placering.

Snapchat har muligvis gjort funktionen tilvalg, men gjorde de et godt nok stykke arbejde med at forklare funktionen, før den blev frigivet i naturen? Responsen ser ud til at være et overvældende nej.

Hvad synes du om Snap Map? Er det en alvorlig sikkerhedsrisiko? Troede Snapchat denne igennem? Fortæl os det i kommentarerne.

Billedkredit: ChristianChan via Shutterstock




Endnu ingen kommentarer

Om moderne teknologi, enkel og overkommelig.
Din guide i en verden af moderne teknologi. Lær hvordan du bruger de teknologier og gadgets, der omgiver os hver dag, og lær, hvordan du finder interessante ting på Internettet.