Sådan deles og importeres Twitter-bloklister

  • William Charles
  • 0
  • 3776
  • 647
Reklame

Mens sociale medier kan være et fantastisk sted at dele information, interagere med andre og opbygge samfund, kan du nogle gange bare ikke tage mere fra bestemte konti. Dette er grunden til at alle sociale websteder leverer Blok funktioner. I tilfælde af misbrug, chikane eller bare generel modbydelig opførsel kan du forhindre, at en anden konto interagerer med dig.

På Twitter kan du blokere konti en efter en, men sitet giver dig også mulighed for at eksportere din egen blokeringsliste og importere blokielister fra andre. Dette giver dig mulighed for at spare tid, hvis du vil blokere de samme konti som en ven.

Sådan fungerer det. Bare husk, at hvis du finder dig selv at blokere konti til venstre og højre, kan du have det bedre med at lave en detox på sociale medier i stedet. Sådan gør du en detox med sociale medier (og hvorfor du skal med det samme) Hvordan man gør en detox med sociale medier (og Hvorfor du skal med det samme) En detox på sociale medier lyder måske som en straf; men hvis det sker, er der en rigtig god chance for, at du har brug for en. Her er de tegn, du har brug for en detox, og hvordan du gør det. .

Sådan deles og importeres Twitter-bloklister

  1. Log ind på Twitter på nettet.
  2. Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne, og vælg Indstillinger og privatliv.
  3. Vælg Blokerede konti fane til venstre.
  4. Du vil se en liste over konti, du har blokeret (hvis nogen). Klik på Avancerede indstillinger link.
  5. Vælg herfra Eksporter din liste for at gemme din blokliste som en CSV-fil. Det inkluderer alle blokerede konti som standard, men du kan fjerne markeringen af ​​det, du vil udelade.
  6. Hvis du vil importere en CSV-fil fra en anden, skal du vælge Importer en liste fra dropdown. Vælg en CSV-fil fra din pc, og du kan se gennem listen, før du importerer den. Fjern markeringen i de konti, du ikke vil blokere. Hvis du allerede følger en konto på den importerede liste, blokeres den ikke.

Du kan fjerne blokering af en konto senere ved at besøge denne fane igen. Skift fra Alle til importeret øverst på listen for kun at se konti, du har blokeret gennem importlister. Husk, at blokerede konti ikke kan følge dig eller se dine tweets, og du vil ikke se deres tweets på din tidslinje.

For endnu mere seje ting, du kan gøre, kan du se vores fulde guide til at bruge Twitter Sådan bruges Twitter Sådan bruges Twitter Twitter kan være overvældende i starten, men vi er her for at hjælpe dig med at få mening om det. Her er en komplet guide til at bruge Twitter og forstå, hvordan det fungerer. .




Endnu ingen kommentarer

Om moderne teknologi, enkel og overkommelig.
Din guide i en verden af moderne teknologi. Lær hvordan du bruger de teknologier og gadgets, der omgiver os hver dag, og lær, hvordan du finder interessante ting på Internettet.