Sådan vises og slettes din placeringshistorik på Facebook

  • Michael Fisher
  • 0
  • 1574
  • 243
Reklame

Hvis du har Facebook-mobilappen installeret på din telefon, er chancerne for, at den gemmer meget mere af din placeringshistorie, end du er klar over. Mens disse data er private, og kun du kan se dem, i lyset af Facebooks nylige privatliv er det 4 grunde til, at Facebook er et sikkerhed og privatlivets mareridt 4 grunde til, at Facebook er et sikkerhed og privatlivets mareridt, Facebook er ikke længere kongen af ​​de sociale mediers borg . Hvis du værdsætter din anonymitet, sikkerhed og privatliv, er her nogle gode grunde til at forlade Facebook i dag. , kan det være lidt foruroligende at se, hvor mange placeringsdata det sociale netværk gemmer.

Så hvordan fungerer det? Facebook forklarer, at hvis du har placeringshistorik slået til i appen, vil de med jævne mellemrum logge din nøjagtige placering til din historie, også når du ikke bruger appen. Heldigvis kan du udslette hele din placeringshistorik, slette bestemte tilfælde og også deaktivere funktionen helt.

Sådan vises Facebook-placeringshistorik

Sådan får du vist din placeringshistorik i en browser:

  1. Gå til Indstillinger > Beliggenhed.
  2. Klik Se din placeringshistorik.
  3. Du bliver bedt om at indtaste din adgangskode.

Sådan får du vist din placeringshistorik på din telefon:

  1. Gå til Indstillinger > Bruger indstillinger > Beliggenhed.
  2. Tap Se din placeringshistorik.
  3. Du bliver bedt om at indtaste din adgangskode.

Du kan nu se den bemærkelsesværdige mængde placeringshistorie, som Facebook har gemt på grund af din brug af Facebook-mobilappen.

Disse oplysninger inkluderer specifikke placeringer, du har været, samt datasporing, når du er på farten og gemmer point på din rejse.

Du kan se din placeringshistorik opført efter dato og også gennemse oplysningerne på et kort.

Sådan slettes Facebook-placeringshistorik

Hvis du forståeligt nok er udråbt af, hvor meget placeringsoplysninger Facebook har på dig, kan du slette det hele på én gang.

For at gøre det skal du blot klikke på menuknappen i øverste højre hjørne og klikke på Slet al placeringshistorik.

Du kan også slette placeringshistorik i bestemte dage. For at gøre dette skal du klikke på menuknappen ud for den dato, du vil slette, og klikke på Slet denne dag.

Sådan deaktiveres Facebook-placeringshistorik

Hvis du vil slå denne funktion helt fra, skal du gøre det på Facebook-appen.

  1. Gå til Indstillinger > Bruger indstillinger > Beliggenhed.
  2. Under dine Facebook-indstillinger skal du slå fra Placeringshistorie.

Ved at slukke for placeringshistorik betyder det, at du ikke kan bruge bestemte Facebook-funktioner som Find Wi-Fi og venner i nærheden. Facebook siger også, at din placeringshistorik giver dem mulighed for at levere “relevante annoncer og hjælper med at forbedre Facebook.”

Facebook er ikke den eneste sociale platform, der muligvis hænger fast i din placeringshistorik. Ligesom tilfældet er med Facebook, kan du også se og slette din Google Maps placeringshistorik Sådan får du vist og slet din placeringshistorik i Google Maps Sådan får du vist og slet din placeringshistorik i Google Maps Det kan være ret skurrende at se lige hvordan meget placeringsoplysninger vi heldigvis deler med Google. at afhængigt af dine indstillinger muligvis gemmes af Google.




Endnu ingen kommentarer

Om moderne teknologi, enkel og overkommelig.
Din guide i en verden af moderne teknologi. Lær hvordan du bruger de teknologier og gadgets, der omgiver os hver dag, og lær, hvordan du finder interessante ting på Internettet.