Sådan fjernes Google-konti fra din telefon og gendannes privatliv

  • Lesley Fowler
  • 0
  • 3791
  • 980
Reklame

Føjet din Google-konto til din telefon og ønsker den ikke mere? Måske er du begyndt at bruge en anden konto, aldrig bruge kontoen længere, eller bare vil slutte med Google Stop ved hjælp af Google-søgning: Her er hvorfor stoppe med at bruge Google-søgning: Her er grunden til, at Google har uovertruffen adgang til dine browservaner. At give alt til Google er ikke sådan en god idé. Her er nogle fremragende Google-alternativer, der stadig får jobbet gjort. .

Uanset om du bruger Android eller en iPhone, viser vi dig, hvordan du fjerner din Google-konto på din telefon.

Sådan fjernes Google-konti på Android

  1. Naviger til Indstillinger> Brugere & konti.
  2. Find din Google-konto på listen, og tryk på den.
  3. Nederst på indstillingslisten skal du trykke på Fjern konto.
  4. Bekræft, at dette fjerner alle oplysninger, der er relateret til din konto på din telefon.

Da din Google-konto linker til så meget på din Android-enhed, fjerner dette adgangen til dine kontakter, fotos fra Google Fotos, adgang til Play Store, din e-mail i Gmail og mere. Det er et godt første skridt at gå Google-fri på din Android Sådan bruges Android uden Google: Alt hvad du behøver at vide, hvordan man bruger Android uden Google: Alt hvad du behøver at vide Vil du bruge Android uden Google? Intet Google, intet problem. Her er en guide til at gå Google-fri på din Android-enhed for at genvinde privatlivets fred. , men det er ikke en let overgang.

Sådan fjernes Google-konti på iOS

  1. Gå til Indstillinger> Konti og adgangskoder og tryk på Gmail indgang.
  2. Du ser dine Google-kontooplysninger her, inklusive hvad der er synkroniseret. Tap Slet konto og bekræft prompten om at fjerne den fra din iPhone.

Dette fjerner ikke så meget information som den samme proces på Android, da du sandsynligvis har dine oplysninger synkroniseret med dit Apple ID. Men det vil stadig fjerne adgang til din Gmail, synkroniserede kontakter, Google Kalender og mere.

Når du fjerner din Google-konto fra din telefon, sletter du ikke din Google-konto helt. Sådan slettes din Google-konto Sådan slettes din Google-konto. Det er det. Du har fået nok. Google ved for meget om dig, og det er tid til at slette din Google-konto. . Du kan tilføje din konto igen ved den samme metode, som du oprindeligt brugte, hvis du skifter mening. Og alle oplysninger på din konto er sikre på din konto, som du kan logge ind fra enhver browser.




Endnu ingen kommentarer

Om moderne teknologi, enkel og overkommelig.
Din guide i en verden af moderne teknologi. Lær hvordan du bruger de teknologier og gadgets, der omgiver os hver dag, og lær, hvordan du finder interessante ting på Internettet.